Scary Movie 1 / O Comedie de Groaza (2000) – film online gratis subtitrat - Horror







Scary Movie este o excelenta parodie la adresa filmelor horror. Numarul de productii pe care le parodiaza este impresionant. Totul incepe cu uciderea unei adolescente, colegii dandu-si seama ca ucigasul se afla printre ei. Cindy Campbell, Buffy, Brenda, Greg, Shorty si Ray trebuie sa se lupte cu personajul in costum de fantoma, ceva intre ucigasul din Scream si cel din The Matrix. Bineinteles, exista si reportera Gail Hailstorm, care se tine scai dupa ei.

SCARY MOVIE, produsul unei vesele ticneli - trasatura definitorie a fratilor Wayans - este o comedie bubuitoare pe tema culturii actuale a adolescentilor: ea nu lasa neparodiat nici un film de groaza sau de actiune, nici o comedie cu studenti si sex; nici macar parodiile nu-i scapa

Server 1 :



Server 2 :




Scary Movie face parte dintr-o serie de filme care parodiaza Thriller-le clasice.Acesta este primul film din seria Scary Movie, unde niste tineri iresponsabili, pusi mereu pe distractie, cand se intorc de la o petrecere omoara accidental un barbat cu masina. Isi jura intre ei ca nu vor divulga nimanui macabrul secret, dar dupa un an, acestia sunt terorizati de un criminal in serie foarte amuzant.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Copyright © 2018 OnFilme-HD